Jdi na obsah Jdi na menu
 


Psí salón MINEBEA

 

nahlad-1.jpg

Vitajte na stránke psieho salónu 

MINEBEA!

 

Salón sídli na ulici Boženy Němcovej vo Vranove nad Topľou

 

v areáli Jazdeckého klubu Grandessa

kontakt: 0905 712 360

nájdete nás aj na Instagrame: Minebea (@minebea_vranov)

 

 

Vo Vranove nad Topľou sme v roku 2016 pre Vás otvorili psí salón, ktorý rád privíta psíkov a ich majiteľov a poskytne im viaceré služby. Na tejto stránke nájdete niečo o nás, fotky z nášho salónu, aj cenník.

 

Od mája 2017 v našom salóne predávame aj kvalitné české krmivo NATIVIA. Poradíme vám s výberom pre vášho psíka,poskytneme vzorku na ochutnanie. Navštívte nás!

nativia-logotype_redesign-2015_grey.jpg

minebea-reklama.jpg

 

O nás

 

bis.jpg

Star a ja po našom víťazstve na Klubovej výstave sliedičov, kde Star získal titul Best in show!

 

Psí salón som vybudovala ako pokračovanie mojej práce so psíkmi. Vlastním chovateľskú stanicu plemena welsh springer spaniel. Chodím na výstavy, poľovné skúšky, organizujem spoločne s ďalšími chovateľmi  stretnutia psíčkarov na Východnom Slovensku a samozrejme strihám psíky. Vďaka nášmu plemenu cestujem často do Veľkej Británie, kde som sa v slávnej chovateľskej stanici Nyliram zdokonalila v strihaní psov. Preto aj všetko náradie, kozmetiku a príslušenstvo som si doviezla z Anglicka. Taktiež som absolvovala strihačský kurz pod Asociáciou strihačov Slovenska. 

Celý život sa zaoberám prácou s koňmi a psami a v roku 2007 som založila aj chovateľskú stanicu plemena welsh sprigner spaniel. Odchovala som niekoľko vrhov, z ktorých šteniatka sú vo viacerých krajinách sveta. A som rada, že s  nimi ich majitelia pracujú a prezentujú nielen moju CHS, ale aj toto krásne plemeno. Všetko o mojej CHS tiež nájdete na tejto stránke. Vďaka chovateľskej stanici som sa dostala aj k strihaniu a úprave psov, lebo pri toľkých psoch je nemožné a finančne náročne ich pred každou výstavou voziť do profi salónov do Košíc. A vo Vranove niečo tak chýbalo. Odvtedy som sa naučila strihať aj iné plemená.

V našom salóne Vám ochotne pomôžem, poradím a v kľudnom prostredí psíka upravím, okúpem a vyfénujem. Používame vysoko kvalitnú kozmetiku Iv San Bernard, Nagayu, KW, Groomers,  Ring 5, alebo iné veľmi kvalitné značky. Ku každému klientovi pristupujem individuálne a z dlhoročných skúsenosti viem, že sa klientom treba často prispôsobiť.

 

 

 

Fotky zo salónu: 

 

img_2574.jpg

náš salón Minebea

na ulici Boženy Němcovej

 

img_2575.jpg

Salón je práve dokončený :)

 

 

img_2591.jpg

Star pózuje po sušení jeho výstavnej srsti :)

 

 

img_2611.jpg

Funny pri furminovaní srsti

reklama.jpg

-

9712-1-.jpeg

-

img_6023.jpeg

-

img_6019.jpeg

a tu sú niektorí naši klienti :)

 

Cenník (platný od 1.10.2022):

POZOR!!

V letnom období, alebo pred veľkými sviatkami (Vianoce, Veľká Noc) Vás prosím o trpezlivosť a dostatočne predčasné objednanie psíka. Volajte, prosím, aspoň 2 dni vopred, aby sme sa dohodli na termíne, ktorý bude vyhovovať aj Vám aj mne. Bohužiaľ sa psík nedá ostrihať hneď ako zavoláte, väčšinou v sezóne je tých psíkov už veľa. Prosím Vás, preto, myslite na to a volajte skôr. Ďakujem za porozumenie.

Psíka objednávajte na tel. čísle 0905712360, alebo na olgaboros@gmail.com

Viem, že ku každému klientovi pristupujem individuálne, ale v cenníku rozdelím psíky do troch veľkostných kategórií. Ak máte aj problémového psíka, alebo má problematickú srsť, kľudne sa na nás obráťte. Odporúčam každému klientovi sa objednať telefonicky na 0905 712 360 a stručne popísať veľkosť psíka a služby, ktoré od nás požadujete.

MALÉ PLEMENÁ (do 5 kg)

Kúpanie, sušenie a strihanie ( v rámci toho už je kontrola a čistenie uší, skrátenie prerastených pazúrikov, kontrola análnych žliaz, prípadne ich vyprázdnenie) – 29€

Kúpanie a sušenie - 16 €

Vyčesávanie a strihanie  - 20 €

Trimovanie - 24€

SPA - ozónoterapiam hydromasáž  - od 38 €

STREDNÉ PLEMENO (od 5 do 20 kg)

Kúpanie, sušenie a strihanie ( v rámci toho už je kontrola a čistenie uší, skrátenie prerastených pazúrikov, kontrola análnych žliaz, prípadne ich vyprázdnenie) – 36€

Kúpanie a sušenie - 19 €

Vyčesávanie a strihanie  - 24 €

Trimovanie - 29€

SPA - ozónoterapiam hydromasáž  - od 45 €

 VEĽKÉ PLEMENO (nad 20 kg)

Kúpanie, sušenie a strihanie  ( v rámci toho už je kontrola a čistenie uší, skrátenie prerastených pazúrikov, kontrola análnych žliaz, prípadne ich vyprázdnenie) – 49 €

Kúpanie a sušenie - 24 €

Vyčesávanie a strihanie  - 32 €

Trimovanie - 34 €

SPA - ozónoterapiam hydromasáž  - od 60 €

 Príplatky:

 – NAGAYU CO2 SPA tableta - 3 €

– za odblšenie antiparazitárnym šampónom – 4 eurá
– za nadmernú agresivitu – 8 eur
– za nadmerne znečisteného psíka – 20% z výslednej sumy

- iba strihanie pazúrikov, alebo vytláčanie análnych vačkov - 2€

 

 

funny_2-roky.jpg

welsh pripravený na výstavu

Od roku 2022 sme certifikovaní na čistenie zubov u psíkov ultrazvukom. Toto čistenie zubov je bez uspania a bez bolesti. Psíkovi sa zo zubov odstráni zubný kameň a hlavne zápach z papule. Čiže ak má Váš psík zubný kameň na zuboch, kľudne sa k nám objednajte, upozorňuje, že každého psíka potrebujeme pred čistením vidieť a skonzultovať stav. Cena sa odvíja od veľkosti psíka

Pred čistením:

img_5916.jpeg

Po čistení:

img_5918.jpeg

 

Zavolajte nám na 0905 712 360 a objednajte sa

 

Od roku 2023 ponúkame v našom salóne aj SPA-ozónoterapiu pre psov Školenie som absolvovala pod vedením MVDr. Rostislavy Fábikovej 4.12.2022 a terapia ma natoľko zaujala, že ju určite chcem poskytovať aj psíkom vo vranovskom okrese.

Ozonoterapia, hydromasáž, ílové a bahenné masky sú vhodné pre všetky vekové skupiny (od šteniatka až po seniora) a všetky plemená psíkov. Neodporúča sa gravidným, kojacim fenám a onkologickým pacientom.

SPA funguje na princípe špeciálnej vírivej vane , navrhnutej pre psíkov, v spolupráci s veterinárnymi lekármi. Tieto psie kúpele pozostávajú z 2 navzájom prepojených procedúr, hydromasáže a ozonoterapie. 

Používame špeciálny prístroj od poprednej talianskej firmy Iv San Bernard, ktorý spĺňa parametre pre liečbu psov. Psia koža totiž absorbuje 5-8x viac látok než ľudská, a preto sa v žiadnom prípade nesmú používať perličkové ozónové kúpele pre ľudí !

Veľmi jemné bublinky dokážu preniknúť aj cez bohaté osrstenie, až na samotnú kožu psa, a tým ju dôkladne ošetriť . Ozón (O3)- má silné dezinfekčné vlastnosti a veterinárny dermatológovia ho veľmi radi zaraďujú do liečebných programov, keďže vďaka pôsobeniu prostredníctvom kúpeľa, až do hĺbky kože sa celá liečba zefektívni a urýchli.

Bublinky vháňané do vody pod tlakom otvárajú póry a okysličujú krv, ktorá je roznášaná do všetkých orgánov v tele. Tým stimuluje celý krvný obeh, lymfatický obeh, srdcovú činnosť a podporuje tvorbu červených a bielych krviniek. Uvoľňuje napätie a únavu. Uľahčuje dýchanie a pracovný režim všetkých vnútorných orgánov. Masíruje a uvoľňuje svaly.

Tieto kúpele majú blahodárny vplyv na harmóniu celého vnútorného prostredia psíka. 

SPA kúpeľ  až 10x znásobuje intenzitu a účinky prírodných esenciálnych olejov a kozmetiky použitej v kúpeli. Vpravuje do kože a tela psíka všetok materiál a výživu, ktorú potrebuje, vo veľmi krátkom čase a vo vysokej intenzite. Silné bublinky čistia pokožku hĺbkovo, prinášajú intenzívnu výživu, hydratáciu a obnovu prirodzenej lipidovej vrstvy pokožky.

Ozonoterapia pôsobí aj ako prevencia, ktorú šijeme presne na mieru Vášmu psíkovi, s prihliadaním na možné genetické predispozície a proti recidíve doliečených ochorení.

Úžasné výsledky sú dosahované pri nadmernom pĺznutí a sezónnom presrsťovaní psíkov, kedy sa zmierňuje pĺznutie až o 85% ! 

Najväčšie výhody SPA terapie :

-pomáha pri plesniach, kvasinkách, bakteriálnym infekciám, zápaloch kože ,lupinám, dermatitídam,..

- tlmí bolesť, zmierňuje opuchy a zápaly

- zmierňuje svrbenie

 -lieči pyodermiu

-dezinfikuje a čistí kožu psíkov

-zjemňuje otlaky a zhrubnutú kožu (najmä na lakťoch)

-dodáva srsti výživu, zlepšuje rozčesávanie srsti a dodáva jej krásny lesk

-pomáha zmierňovať proces nadmerného, či chronického pĺznutia

-výrazne podporuje rast novej zdravej srsti (alopécia, lysiny, hormonálne zmeny, strata srsti po kojeni,  nevhodnom ostrihaní,...)

-urýchľuje hojenie rán 

-znižuje symptómy artritídy

- uvoľňuje svalové napätie a stres, pomáha pri liečbe pohybového aparátu

-pomáha pri regenerácii po operáciách a úrazoch, 

- pomáha pri fyzickej a psychickej záťaži (agility, pracovné psy)

-posilňuje krvný obeh

-posilňuje lymfatický obeh 

-podporuje tvorbu červených a bielych krviniek

-má priaznivý vplyv aj na nervový systém

-uľahčuje dýchanie

Samozrejme kúpeľ je vhodný aj pre psíky so zdravou kožou, ktorý si pri ňom oddýchnu a užívaju si ho.

15nag003_3-2x.jpg

A čo je NAGAYU CO2 SPA tableta? Je špeciálne vyrobená tableta na kúpanie zvierat, pomáha domácim maznáčikom s problémami, ako sú lupiny, hot spoty, kvasinky (hlavne na labkách, ušiach, v oblasti genitálii), pohrýzenie  od kliešťov a bĺch, od zápachu, svrbenia. Podporuje rast srsti a zabezpečí čistotu kože a srsti. Do tablety je pridávaná kyselina mliečna,ktorá zabraňuje vysušenie kože po hĺbkovom čistení kože. 

Máme aj tablety s kokosovým olejom, ktoré sú vhodné na vymývanie kvasiniek z kože. 

skol.jpg

a pár fotiek z bubliniek:

img_9352.jpeg

a tu je ďalší spokojný zákaznik

img_9358.jpeg