Jdi na obsah Jdi na menu
 


Otec a matka šteniatok vrhu B

21. 7. 2009

Našu Britu sme inseminovali 10. 4. 2009 (na Veľký piatok) na Trnavskej klinike. Ďakujem MVDr. Pašekovi, že kvôli nám prišiel do práce a pomohol nám.

17.6.2009 sa nám narodilo len jediné šteniatko, a to fenka Beatrix Potter Minebea. Je zo spojenia s veľmi sľubným psíkom, ktorý na Slovensku ešte nemá žiadneho potomka, takže veríme, že keď Beatrix vyrastie bude krásne reprezentovať toto plemeno.

Chcem poďakovať majiteľke Archieho Carine Arvidsson a chovateľke Julie Revill, že mi umožnili Britu s týmto psíkom nakryť.

matka: CACT Jch SR Brita od Jezárek - viac informácii nájdete v menu v rubrike naši welshies

otec: SU(u)Ch Julita The Norse Quest "Archie"

Narodený: 3. 9. 2004

DBK: A/A (0/0)

Ocenenia: BIM, BH-5 WSSK Club Show 2005, Bh-5 WSSK Club Show 2006, BIS junior WSSK Open Show,  BIS-2 Junior WSSK Club Show 2005

 

Obrazek

Rodokmeň:

 

Obrazek

 

Otec Archieho: SH Ch Menstonia Milton of Haslemount - otcom Archieho je skvelý šampión z perfektnej anglickej chovateľskej stanice Menstonia

 

Obrazek

 

Matka Archieho: Ch Julita Regal Request - Táto skvelá fena z chovateľskej stanice Julita patrila k jednej z najslávnejších psov v Anglicku. Archie bol šteniatkom jej posledného vrhu a je pokračovateľom tejto skvelej línie.

 

Obrazek

 

 Fotky Archieho:

 

Obrazek

 ..lietajúci Archie

 

Obrazek

... Archie aportuje

 

Obrazek

 

...Archie pláva

 

Obrazek

 

..Archie loví

 

Obrazek

 

..Julie vystavuje Archieho

 

 

Obrazek

...Archie pred úpravou srsti